Unohtuiko salasana? Käyttäjä Salasana

Ilmoittautuminen leirille

Tällä sivulla voit ilmoittautua leirille. Sähköinen ilmoittautuminen ei ole sitova, mutta täyttämällä tämän varmistat, että saat toisen leirikirjeen. Sitova ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla leirimaksu oman lippukuntansa tilille.

Alle 18-vuotiaan on palautettava vanhempien allekirjoituksella varustettu lupalappu. Paperisen ilmoittautumislapun voit tulostaa leirikirjeet-sivulta. Tähän lappuun otetaan vanhempien allekirjoitus.

Punaisella tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia. Johtajaosiossa olevat tähdellä merkityt kohdat koskevat vain johtajia. Täytettyäsi ilmoittautumislomakkeen ja painettuasi Ilmoittaudu-painiketta pääset tarkastamaan antamasi tiedot.

Ilmoittautuneiden partionimi (tai etunimi) ja lippukunta tulevat kaikkien nähtäväksi näille sivuille. Mutta tarkempia tietojasi pääsevät tarkastelemaan vain ne johtajat, jotka näitä tietoja oikeasti tarvitsevat. Tällaisiä johtajia ovat esimerkiksi leirinjohtajat, muonituspäälliköt ja ensiapupäällikkö. Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Mikäli sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta, ota yhteys leirinjohtajiin.

Ilmoittautumislomake

Leirille ilmoittautuminen on sulkeutunut. Täältä näet listan ilmoittautuneista. Jos haluat vielä ilmoittautua leirille, ota yhteys hetimiten lippukuntasi kummitukseen.