Unohtuiko salasana? Käyttäjä Salasana

Aihe: Leirikuume nousee!

Vastaa

luettu

Ile, TP - 14.3.2007 15:54

Morjens kaikki sudenpennut, vartiolaiset, vaeltajat ja johtajat!

Kesäleirin ilmoittautuminen päättyy muutaman viikon päästä, tämän kuun lopun kieppeillä. Minä olen leirin toinen muonituspäällikkö, Ile Toimen Pojista. Haluaisinkin tietää vähän millaisia odotuksia teillä muilla on leirin suhteen. Onko leirikuume jo nousussa vai vieläkö on talvihorroksen aiheuttamaa vajaalämpöisyyttä?

Minä odotan leiriä innolla. Haluan tutustua uusiin reippaisiin partiolaisiin ja päästä kehittelemään maistuvia ruokia. Minun leirilämpötilani on hiljalleen kohoamassa kuumeen puolelle, tosin nyt mittarissa on vasta noin 36,9 astetta leirilämpöä.

luettu

Tintti, SuVe - 26.3.2007 0:05

Kylnii, kovassa nousussa on. Kesäleirihän on kesän ehdoton kohokohta. Tällä kertaa vielä tavallista suuremmassa mittakaavassa. Odotan innolla uusiin kasvoihin tutustumista ja vanhojen naamojen jälleennäkemistä. Leireiltä tulee ylivoimaisesti parhaimmat muistot juuri niiden ihmisten takia. Ja kaikille sormet ristiin, että saadaan paljon auringonpaistetta ja lämpöä leirille!

Veikkaampa, että heinäkuun tienoolla alkaa leirilämpö olla siellä neljänkympin tuntumassa. Kohta täytyykin jo päiviä ruveta laskeksimaan :)

Tästä höyhensaarille (ja kesäleiritunnelmiin) takavasemmalle poistuen

- Tintti, tiedotuspäällikkö

luettu

Nasu, TT - 26.3.2007 13:01

Tuli räiskyy nuotiossa, savu hiljaa leijailee,

ja nyt illan tummetessa metsä meille kuiskailee.

Hämy hiipii ja saapuu taikahetki leiriyön.

Sävel kiirii ja haipuu taakse jylhän korpivyön....

Jeee jeee kohta on viimeisetkin kinokset sulannut ja ollaan askel askelta lähempänä leirii... :)

luettu

Timo, Jd'A - 27.3.2007 5:30

Jou,

Avaanpa minäkin nyt vihdoin sanaisen arkkuni tällä foorumilla.

Uskon vahvasti, että itse kullakin tässä vielä kerkiävät lämmöt nousta hyvin jo ennen leiriä.

Henkilökohtaisesti ainakin odotan leiriä innolla, sillä olen varma, että tästä tulee jotain ainutlaatuista ja ennenkokematonta - jotain josta varmasti puhutaan vielä pitkään.

Teidän haikkipäällikkönne,Timo J. Rancken

luettu

Mallu, TP - 3.4.2007 0:38

Jeejee,Saeculumille on ilmoittautunut jo yli 160 leiriläistä, ja tuosta luvusta puuttuu vielä monia!

Leirin suunnittelu käy nyt kiivaimmillaan kun valmistellaan kaikkea tarvittavaa leiriin liittyvää aina kuljetuksista yksittäiseen ohjelmapisteeseen ja tiistain päivälliseen. Odotankin innolla kun päästään tekemään kaikkea suunniteltua leirillä.

Leiri on ainakin mulle koko kesän kohokohta, pääsee mahtavalla porukalla tekemään kaikkea mitä muuten ei oikein voi tehdä. Parhaat partiomuistot ovatkin tulleet leireiltä ja aina sitä seuraavaa leiriä odottaa innolla.

Heinäkuussa nähdään koko porukalla Tammisaaren upeissa maisemissa!

Mallu, leirinjohtaja (meitä on kaksi!)

luettu

Sakke, TP - 14.4.2007 19:00

Tulin juuri leirin suunnitteluviikonlopulta ja näyttää ihan järkyttävän siistiltä! Kaikki mukaan niin saadaan entistäkin mahtavampi leiri! :)

luettu

Supi, TP - 31.7.2007 15:07

Leirille olisi päästävä!!

Töiden takia vain viikonlopuksi ja kyytiä olisin vailla. Perjantaina iltapäivällä/illalla leirille ja sunnuntaina takaisin. Varmasti joku on autolla sinne suuntaamassa. Kertokaapas, jos kyytiin mahtuu.

Supi(0503424566)

Vastaa