Unohtuiko salasana? Käyttäjä Salasana

Aihe: Aiheiden näkyvyydestä

Vastaa

luettu

Mallu, TP - 12.12.2006 21:40

Jos jollekin aihealueelle kirjoitetaan jotakin aiheeseen joka ei ole viiden uusimman joukossa ei se nouse esiin vaan ainoastaan aihealueen päälogossa näkyy uusia viestejä.

Eli jos johonkin aiheeseen joka ei ole 5 uusimman joukossa tulee viesti se jää helposti huomaamatta. Pitäisikö aihelistan kärjessä olla aihe johon on kirjoitettu viimeksi eikä se jonka ensimmäinen viesti on uusin?

luettu

Viski, TP - 13.12.2006 12:55

Eihän sen pitäisi jäädä huomaamatta, kun tuo "merkkivalo" ilmoittaa kuitenkin uusista viesteistä. Tätä mietittiin foorumia suunnitellessa ja työryhmä päätyi tähän ratkaisuun, sillä viestiketjujen pomppiminen koettiin häiritseväksi.

Eriäviä mielipiteitä saa toki esittää, mutta minusta ainakin se on parempi näin.

luettu

Ile, TP - 13.12.2006 21:10

Viski on aivan oikeassa. Forumin ensimäisessä tasossa näkyy viisi uusinta viestiketjua. Forumin nimeä klikkaamalla (esim. Johtajaforum) saa näkyviin kaikki viestiketjut. Samalla saa näkyviinsä myös kunkin ketjun viisi uusinta viestiä. Forumin tekijöiden lempilausetta lainaten: "It's not a bug, it's a feature".

Reko voinee kommentoida muutostöiden helppoutta/vaikeutta. Mikäli forumin toimintaa halutaan muuttaa ja Reko on sen valmis tekemään, niin mikä jottei. Mutta toistaiseksi on vain tyydyttävä vallitsevaan tilanteseen. Mutta ilmaiskaa ihmeessä mielipiteenne. Ne kyllä huomioidaan.

luettu

Tintti, SuVe - 13.12.2006 22:58

Itsekin näen nykyisen ratkaisun varsin toimivana.Mä en usko, että siitä koituu mtn kovin suuria ongelmia. Itseasiassa tuntuu jopa selkeämmältä näin, koska viestit on näin helpompi kaivaa esiin.

luettu

Reko, TP - 15.12.2006 17:01

Muutos ei sinänsä ole kovin vaikea, mutta tätä kysymystä tosiaan pohdittiin foorumia luodessa, ja todettiin, että tämä on ehkä paras ratkaisu. Foorumi- ja ketjutasolla kuitenkin on näkyvissä selvästi, missä on lukemattomia viestejä. Hyppivät aiheet ainakin omasta mielestäni ovat suhteellisen rasittavia. Mutta palautetta saa aina antaa...

Vastaa